Maak kennis met activiteiten in Assen

Bij AAN Assen kunnen kinderen na schooltijd lekker bezig zijn met verschillende activiteiten! Of je nou van sporten houdt, creatief bent of juist nieuwsgierig bent naar de workshops, er is voor ieder wat wils. Dit waren voor ons de perfecte uitgangspunten voor een vrolijke identiteit met kleurrijke illustraties.

Highlights

  • Opdrachtgever

    AAN Assen

  • What we did

    Identiteit
    Illustreren
    Animeren
    Print
    Social

  • What we loved

    Een toffe illustratiestijl centraal stellen voor de identiteit

De illustraties maken de identiteit

Naast het ontwerp van een herkenbaar logo hebben we de kracht van de illustraties gebruikt om het verhaal, concept en ideeën tot leven te brengen. Ze spelen een essentiële rol bij het communiceren van de boodschap en het creëren van een visuele identiteit. Door kleur, vorm, compositie en stijl te combineren, hebben we een unieke visuele taal gecreëerd die de doelgroep aanspreekt en inspireert.

Van nieuwe identiteit naar drukwerk

Online communiceren is natuurlijk helemaal van nu, maar hoe bereik je je doelgroep offline? Het wordt vaak vergeten, maar het is nét zo belangrijk! Het bereiken van je doelgroep met flyers kan een effectieve marketingstrategie zijn en versterkt juist je online communicatie. Hieronder staan enkele tips om je te helpen bij het bereiken van je doelgroep.

AAN flyer activiteiten schema ontwerp met een donker groene achtergrond.
AAN ontwerp flyer met gele achtergrond en illustratie vrouw.
AAN flyer ontwerp met verschillende kleurvlakken en kleine illustraties.

Onze tips!

  1. Definieer je doelgroep
    Identificeer demografische gegevens zoals leeftijd, geslacht, locatie, interesses en voorkeuren. Dit zal je helpen om gerichte flyers te maken die aantrekkelijk zijn voor je doelgroep.
  2. Plaatsing
    Kies de juiste locaties om je flyers te verspreiden. Denk na over waar je doelgroep zich bevindt en welke plaatsen ze vaak bezoeken. Dit kunnen drukke winkelstraten, winkelcentra, scholen of andere relevante locaties zijn. Zorg ervoor dat je toestemming hebt om je flyers op die locaties te verspreiden.
  3. Visuele aantrekkingskracht
    Zorg ervoor dat je flyers visueel aantrekkelijk zijn en de aandacht trekken. Gebruik opvallende kleuren, aantrekkelijke afbeeldingen en een duidelijk en beknopt ontwerp. Vermijd te veel tekst en zorg ervoor dat de belangrijkste boodschap direct duidelijk is.
  4. Heldere boodschap
    Communiceer je boodschap beknopt en duidelijk. Geef de belangrijkste informatie zoals de aard van je producten of diensten, speciale aanbiedingen of kortingen, contactgegevens en eventuele andere relevante details. Zorg ervoor dat de boodschap aansluit op de interesses en behoeften van je doelgroep.
  5. Call-to-action
    Moedig je doelgroep aan om actie te ondernemen door een duidelijke call-to-action op te nemen in je flyers. Dit kan een oproep zijn om je winkel te bezoeken, je website te bezoeken, contact met je op te nemen of een specifieke aanbieding te gebruiken. Maak het gemakkelijk voor mensen om de gewenste actie te ondernemen door duidelijke instructies en contactinformatie te verstrekken.
  6. Timing
    Overweeg de timing van je flyerverspreiding. Als je een evenement promoot, zorg er dan voor dat de flyers op tijd zijn verspreid, zodat mensen voldoende tijd hebben om te plannen. Houd ook rekening met seizoensgebonden trends en evenementen die relevant kunnen zijn voor je doelgroep.

Jouw kleine, grote wereld

Bij Peuterwerk zeggen ze het elke dag: alles begint bij het kind. Alles wat ze nodig hebben om te groeien: een goede basis en een sterke start. Dat is de kracht én de kleine, grote wereld van Peuterwerk. Peuterwerk is dé plek waar kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen groeien, bloeien en ontwikkelen. Deze groei en bloei hebben wij doorvertaald naar een passende identiteit. Kijk je mee?

Highlights

  • Opdrachtgever

    Peuterwerk

  • What we did

    Identiteit
    Social
    Animatie
    Print

  • What we loved

    Structuren! Gebruik maken van brushes, patterns en textures. We love it!

Merkidentiteit

Peuterwerk heeft ons benaderd met een té leuke vraag: Helpen bij het ontwikkelen van een nieuwe identiteit. Een huisstijl die perfect aansluit bij hun nieuwe merkverhaal en identiteit. Namelijk: kinderopvang met hoogwaardige zorg als basis en een sterke maatschappelijke verbinding als fundament. Hun visie is het creëren van locaties die functioneren als een hecht dorp, waar zowel kinderen als ouders – het gezin als geheel – omringd worden met alles wat ze nodig hebben. Dat klinkt mooi, toch?

Ze streven naar uitstekende opvang, versterkt en ondersteund door hun brede welzijnsorganisatie. En daar hoort natuurlijk een visuele identiteit bij, die alles uitstraalt wat zij zijn. Een speelse, vriendelijke, toegankelijke uitstraling. Zeg nou zelf, dat is best gelukt toch?

polaroid foto van een jong meisje met op de voorgrond een Peuterwerk illustratie van een regenboog.

Dé plek

Waar je, JIJ mag zijn!

Een visuele identiteit: Speels én toegankelijk

Een dynamisch logo dat in verschillende vormen kan worden gebruikt met een kleurenpalet dat is afgestemd op het seizoen. De focus in de huisstijl ligt op ronde, speelse vormen die symboliseren hoe kinderen groeien en zich ontwikkelen. De huisstijl maakt gebruik van elementen uit de natuur om de fantasie te prikkelen en het ontdekken te stimuleren. Simpele vormen in opvallende kleuren: net wat Peuterwerk wil uitstralen.

Tijdens het merkactivatie proces konden we helemaal los. Echt iets voor ons! Er kwam een lanceringsanimatie, voor social media maakten we content én er kwamen verschillende offline middelen, zoals een poster, flyer en kaartjes. 

Peuterwerk kinderboekenweek
Peuterwerk social media ontwerp met bewegende beelden van verschillende posts.
Peuterwerk social media ontwerp van een jongetje die een watermeloen eet met de tekst 'een frisse start'.

Verbindt. Verrijkt. Verwondert.

Het Academiehuis, een plek om te ontmoeten én verbinden. Een plek om te leren en te innoveren, maar vooral een plek om je te verwonderen. Iets waar het Academiehuis meer dan trots op is en graag met iedereen wil delen. Meer dan logisch, vinden we bij Beeldprikkels. Maar hoe overtuig je iedereen in Zwolle én daarbuiten? Juist! Door de juiste communicatie en visuele elementen. Het Academiehuis mag gezien worden: het werd tijd voor een rebranding!

De gewelven van het Academiehuis.

Highlights

  • Opdrachtgever

    Academiehuis

  • What we did

    Merkverhaal
    Rebranding
    Print
    Social Media

  • What we loved

    De rondleiding onder de gerestaureerde gewelven om nog meer de historie van de grote kerk te ervaren en zo te kunnen verwerken in het design.

(Re)brand los!

Om een goede rebranding uit te kunnen voeren, moet je terug naar de basis. Wat is het Academiehuis en voor wie is het Academiehuis? Op die, én nog veel meer vragen kregen wij antwoord en hebben we verwerkt in het merkverhaal. In het merkverhaal lees je dat het Academiehuis dé plek is om gedachten en verhalen uit te wisselen, om te luisteren naar muziek, waar kunst een plek krijgt en waar vooral is te lezen dat zij een interessante toevoeging zijn aan de Zwolse cultuur. En dat voor jong én oud!

Maar met alleen lezen ben je er niet. Dat willen we natuurlijk ook laten zien. Check! Met de vernieuwing van het beeldmerk (de engel), een nieuw font en de uitbreiding van het kleurenpalet werd het Academiehuis pas écht gezien. In woord en beeld.

Academiehuis kleurenpalet.

Lijnenspel

De grote kerk in Zwolle, oftewel het Academiehuis vraagt om een bijzondere identiteit. Een plek wat veel meer is dan alleen een plaats met events. Dit hebben we doorgevoerd in alle visuele uitingen. Daarbij is een terugkerend element: het lijnenspel. Niet zo heel gek, want de lijnen komen gewoon vanuit de kerk! De gewelven, de vormen en de ramen. En juist die prachtige belijning die de kerk zo’n uniek tintje geven, leeft door in de identiteit en alle middelen. De schuine woorden in de vormgeving? Goed gezien! Dat is om de nadruk te leggen op de belangrijke woorden van het Academiehuis, voor de doelgroep. Wel zo duidelijk!

Doorvertaling identiteit on- en offline

Nadat de corporate identity, oftewel de bedrijfsidentiteit staat, werd het tijd voor de doorvertaling en onderscheiding van alle ‘labels’. De categorieën ‘woord’, ‘muziek’, en ‘kunst’ krijgen een eigen beeldmerk, zodat het Academiehuis gericht zijn doelgroepen kan voorzien van de leukste content. Hoogste tijd voor hen om het allemaal te laten zien aan de buitenwereld. Want zeg nou zelf: het Academiehuis vraagt toch om een bezoekje?

Die doelgroep bereiken: dat kunnen ze wel! Met het prachtige ‘Zwolle Baroque Festival’ en de (her)opening op 19 januari weten ze jong én oud te verrassen met de veelzijdigheid van de Grote Kerk Zwolle. We zijn dan ook meer dan trots dat we voor hen meerdere uitingen voor op social media hebben gemaakt. Want echt, aandacht: dat verdienen ze! Chapeau!

Bewegend beeld van het beeldmerk 'woord'.
Bewegend beeld van het beeldmerk 'muziek'.
Bewegend beeld van het beeldmerk 'kunst'.
Voorbeeld van de binnenkant van een flyer met verschillende pagina's voor het Academiehuis.
Zwolle Baroque ontwerp voor een social media post met een man leunend op een vleugel met een gele en paarse achtergrond.
Bewegend beeld van een paarse harp die ronddraait in een geel rondje.
Gele achtergrond met dikke paarse golven op de achtergrond die uitvagen met op de voorgrond een afbeelding van het orgel van het Academiehuis.

Highlights

  • Opdrachtgever

    Kenniscentrum sport & bewegen

  • What we did

    Print
    Animatie
    Online publicatie

  • What we loved

    De uitdaging om complexe informatie te laten aanspreken op de doelgroep

Meer impact door kennis

Dát is de belofte die Kenniscentrum Sport en Bewegen maakt richting hun doelgroep(en). Niet zo heel gek, want de organisatie maakt kennis uit wetenschap, beleid en praktijk beschikbaar en toepasbaar voor professionals. Denk bijvoorbeeld aan kennis over het belang en de effecten van sport en bewegen en het adviseren en ondersteunen van professionals bij complexe vraagstukken en het realiseren van hun eigen werkdoelen.

Kortom: Kenniscentrum Sport en bewegen is dé organisatie om professionals te inspireren om aan de slag te gaan met sporten en bewegen. Al deze kennis vraagt natuurlijk om een constante stroom van visuele beelden. Via onder andere online publicaties, animaties en infographics maken we kennis visueel begrijpbaar voor jong én oud.

Complexe informatie inzichtelijk maken

Kenniscentrum Sport en Bewegen verzamelt de nieuwste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek op het gebied van sport en bewegen. Deze complexe materie maken wij begrijpelijk voor professionals (zoals buurtsportcoaches, NOC*NSF en gemeentes) in het werkveld van sport en bewegen.

Met onze visuele uitingen maken we dus écht de impact voor professionals een stukje groter. Met begrijpelijke illustraties en animaties verwerkt in interactieve online publicaties is het niet alleen begrijpelijk en mooi, maar ook toegankelijk! En snel een overzicht creëren van data? Dat kan! Een overzichtelijke infographic is dan het juiste middel.

En niet geheel onbelangrijk: daarmee kunnen professionals die werkzaam zijn in sport, zorg, onderwijs en overheid direct aan de slag.

Voor jong en oud

De kennisproducten vanuit Kenniscentrum Sport en Bewegen zijn gericht op verschillende doelgroepen en thema’s. Zo hebben wij verschillende middelen gemaakt gericht op 0-4 jarigen, jongeren, senioren, maar ook op buurtsportcoaches, basisschool leerkrachten en mensen die werkzaam zijn in de jeugdgezondheidszorg. De informatie varieert: zo hebben wij online publicaties gemaakt wat de waarde van sport voor mensen met een verstandelijke beperking is, maar ook welke oefeningen je kan doen om als 65-plusser nog fit en gezond te blijven.

Belang van bewegen

Een mooi voorbeeld van een uitwerking voor Kenniscentrum Sport en Bewegen is de online publicatie over spier- en botversterkende activiteiten. Met deze online publicatie laat de organisatie zien wat het belang is van spier- en botversterkende activiteiten, inclusief uitgebreide uitleg hoe je dit dan doet. Dit hebben we speciaal voor de doelgroep inzichtelijk gemaakt aan de hand van een serie korte animaties waarin de bewegingen gevisualiseerd wordt.

Welkom in Zwolle: Dé bruisende stad waar het leven gevierd wordt!

Zwolle als dé beste plek om avonturen te beleven door kunst en cultuur, de leukste restaurants of te shoppen? Dat wisten wij natuurlijk allang, maar hoe overtuig je de rest van Nederland? Laat dat maar aan Beeldprikkels en Marketing Oost over. Met de campagne ‘Verder kijken in Zwolle’ hebben we een real life streamingdienst ontwikkeld waar we de bezoekers laten ontdekken wat Zwolle te bieden heeft. Een stad vol verhalen die zij zelf schrijven.

Tablet scherm met daarop beelden van de campagne.

Highlights

  • Opdrachtgever

    MarketingOost & Gemeente Zwolle

  • What we did

    Concept
    Graphics
    Projectmanagement

  • What we loved

    Het eindresultaat!

Binge away!

Niets is lekkerder dan comfortabele kleding, neerploffen op de bank met een dekentje en een goedgevulde snack-bak. Als je de juiste serie hebt gevonden om je volledig in kwijt te raken, kom je nog maar moeilijk in beweging. Maar wat nu, als je ook real life kan bingen? Net zo leuk, maar veel gezonder! Met ‘verder kijken in Zwolle’ wat gericht is op de doelgroepen: vriendengroepen, vriendinnen en jonge stellen laat Zwolle zien dat het anders én beter kan!

En niet geheel onbelangrijk: de bezoeker bepaalt in deze serie het verloop én hoe het afloopt. Gehele regie in handen dus! Zwolle zit, welk seizoen ze ook uitkiezen, vol geweldige restaurants, verrassende shops, heerlijke terrassen, luxueuze hotels, bruisende kroegen en indrukwekkende cultuur. Een beter decor voor een hitserie vind je nergens. Zwolle is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag een hitserie waaraan bezoekers een volgende aflevering plakken.

Via verderkijkeninzwolle.nl bepaalt de bezoeker dus de afleveringen, ofwel de activiteiten van die dag! Binge away!

Een persoon met krullend haar wordt opgemaakt door een visagiste.
Twee vrouwen staande tussen twee grote fotografie lampen worden gefotografeerd door een mannelijke fotograaf die op de grond zit.
Vrolijke foto van Jilke en Judith op de set van de video voor de campagne.

The making of!

We regelden modellen, bezochten locaties, scoorden de leukste kleding én attributen. Samen met de storyteller, fotograaf en filmmaker maakten we het plaatje compleet om vervolgens te verwerken in het draaiboek.

Tijdens de warme zomerdagen spendeerden we veel van onze tijd in de fotostudio en op verschillende plekken van Zwolle. Voor ons ook leuk, want zo leerden we Zwolle nóg beter kennen! Als we dan later onze eigen filmposter op abri’s en billboards in de grote steden door heel Nederland zien hangen, voelt dat wel goed, hoor!

Daar zijn ze dan: dé filmposters voor de enige echte streamingdienst van Zwolle. Trots!
Verder kijken in Zwolle Filmposter met daarop twee vrouwen die lopen door de zonnige stad Zwolle met tassen in hun handen.
Verder kijken in Zwolle Filmposter met een vriendengroep die vrolijk op de bank zitten in een historisch aangeklede ruimte.
Verder kijken in Zwolle Filmposter met daarop een man en een vrouw die door de Sassenpoort lopen met op de achtergrond museum de Fundatie.

Dé streamingdienst van Zwolle

Natuurlijk hield het niet op bij de offline campagne. Online gingen we gewoon door! Door middel van online marketing brachten wij onze campagne bij de doelgroepen onder de aandacht. Ze werden verwend met 3 trailers om zo te kunnen verdwalen op de streamingdienst van Zwolle. Ook benieuwd naar de trailers en hotspots van Zwolle? Let’s watch!

Gele ster met veel punten.
Goede campagnes worden beloond!

Als kers op de taart zat de campagne bij de top 3 genomineerden van het X-Festival… en die hebben we, tromgeroffel.. nét niet gewonnen. Maar hé, de vakjury heeft de campagne van Zwolle binnen de categorie ‘Digital Marketing Award’ als meest creatief, vernieuwend en revolutionair erkend. Reden genoeg om absoluut trots te zijn!

X-Festival – Digital Marketing Award
Verder kijken in Zwolle Filmposter op een reclamebord in een winkelstraat van Zwolle.
Verder kijken in Zwolle Filmposter op een billboard aan een drukke straat.

Stap in de kinderwereld bij Doomijn!

‘Stap in de kinderwereld en verwonder je’. Dat is waar Doomijn in gelooft én wil uitstralen naar ouders en kinderen. Als geen ander creëren zij een wereld waarin het kind-zijn centraal staat. Zij maken het leven mooier door kinderen en volwassenen de kracht van spelen bij te brengen. 

En juist daarom is met het ontwikkelen van de nieuwe identiteit gekozen voor een dynamische identiteit. Iets wat meebeweegt, opvalt en echt eruit springt! En waar vooral is gekeken naar de belevingswereld van kinderen. Want zeg eens eerlijk, zo lang mogelijk kind blijven: dat willen we toch allemaal?

Doomijn ontwerp bewegende illustratie van een sterk mannetje.

Highlights

  • Opdrachtgever

    Doomijn Kinderopvang

  • What we did

    Strategie
    Concept
    Rebranding
    Website
    Online publicaties
    Print

  • What we loved

    Tijdens het ontwerpen zelf weer een duik in de kinderwereld nemen

Van merkverhaal naar visuele identiteit

Wat speelt zich af in de wereld van een kind? Welke kleuren en welke vormen spreekt hen het meeste aan? Met het bedenken, creëren en ontwerpen van de nieuwe merkidentiteit hebben we letterlijk een laag over de werkelijkheid heen gelegd om ouders de wereld te laten zien vanuit de ogen van het kind. 

We hebben gekeken naar het merkverhaal, gevoeld en geluisterd naar wat voor ouders en kinderen belangrijk is en dat omgezet in een visuele merkidentiteit.

Doomijn ontwerp illustratie blauwe vorm met knipogend gezicht.
Doomijn ontwerp illustratie groene druppel met knipogend gezicht.
Doomijn ontwerp illustratie donkerblauwe bloem met knipogend gezicht.
Doomijn ontwerp binnenkant van meerdere pagina's van een brochure.

Stijl, logo en illustraties
Bij het creëren van de stijl, het beeldmerk, het logo én alle illustraties hebben we gebruik gemaakt van basisvormen die altijd door kunnen blijven ontwikkelen. Is het een giraffe? Een pauw? Of toch een olifant? Het kan allemaal met een set basisvormen en kleuren. Het mooiste is dat kinderen er ook zelf mee aan de slag kunnen om hun eigen beestjes te ontwikkelen. Noem het fantasiebeestjes of verwondervondsten: het is in ieder geval gemaakt om in de fantasie- én in de kinderwereld te stappen. 

Doomijn ontwerp illustratie vormen.
Doomijn ontwerp illustratie van een kaartje met daarop alle Doomijn vormen.
Doomijn ontwerp illustratie in combinatie met een foto van een jong meisje met eromheen Doomijn beestjes.

Online publicaties
Voor alle praktische tips, inspiratie en persoonlijke verhalen maken wij regelmatig online publicaties voor Doomijn Kinderopvang. Van magazines over de zwangerschap tot aan doelgroepgerichte magazines over baby’s, peuters en kleuters: alle pedagogiek wordt in zo’n online magazine op een interactieve manier weergegeven. Het leest makkelijk weg doordat het op zowel desktop als mobiel goed te lezen is. Dé manier dus om ouders te laten zien dat Doomijn zoveel meer is dan alleen kinderopvang. 

Doomijn ontwerp van twee pagina's van de online publicaties.
‘Doomijn blijft je verwonderen’

Samen voor iedereen

Almere College is en staat voor openbaar onderwijs. Een ontmoetingsschool voor iedereen en met iedereen. Met zes samenwerkende scholen in Kampen en Dronten is er een passende plek voor ieder jong mens. Zes scholen met dezelfde passie, maar een eigen uitstraling. Tijd dus voor een rebranding en één gezamenlijke nieuwe kleurrijke stijl om mee te shinen!

Highlights

  • Opdrachtgever

    Almere College

  • What we did

    Strategie
    Concept
    Rebranding
    Website
    Online publicaties
    Print
    Content

  • What we loved

    Al het enthousiasme van de jongeren om samen aan deze nieuwe stijl te werken

Merkidentiteit

Vanuit die positionering en het merkverhaal hebben we de nieuwe merkidentiteit ontworpen. Met onder andere een nieuw logo, knallende kleuren, fotografische hoogstandjes en dynamisch inzetbare elementen die het Almere College laat stralen.

*Shine*

Het enthousiasme van de jongeren om samen aan deze nieuwe stijl te werken was fantastisch!

Offline & online

Naast alle offline middelen zoals het strategisch beleidsplan en de schoolgidsen gingen we ook online aan de slag. Maakten een toffe online publicaties voor groep 8 en een website om een goede eerste indruk aan de toekomstige leerlingen van het Almere College te geven.

Almere College ontwerp online publicatie pagina's.

Gadgets, gadgets en nog meer gadgets

Toen de stijl eenmaal stond mochten we aan de slag met alle gadgets. Van voorlichtingsavonden, diploma uitreikingen tot studiedagen. Voor leerlingen, ouders, leerkrachten, van nu of die van de toekomst.

Mokken in de kleuren van het Almere college met de slogan 'samen voor iedereen' erop.

Tintengroep – Sterk in sociaal werk!

De Tintengroep is sterk in sociaal werk. Zij helpen inwoners in Drenthe, Flevoland, Friesland, Groningen en Overijssel om in een kwetsbare periode in hun leven op eigen kracht hun situatie te verbeteren.  Dit doen ze door mensen handvatten aan te reiken die zij nodig hebben om tot een oplossing te komen. Ze proberen hierbij altijd het sociale netwerk –gezin, buren, vrienden- van de hulpvrager in te zetten. Want samen bereik je meer dan alleen! 

Sociaal werk ontwerp illustratie met een man en een vrouw die een hond uitlaten.

Highlights

  • Opdrachtgever

    Tintengroep

  • What we did

    Strategie
    Concept
    Rebranding
    Print

  • What we loved

    De uitdaging om diversiteit creëren

Van ontwerp naar impact: visuele identiteit van Tintengroep

Maar wat bewerkstelligen sociaal werkers van tintengroep nu eigenlijk? Hoe doen ze dat en welke kennis, vaardigheden, waarden en professionele vermogens gebruiken ze daarbij? Om daar antwoord op te geven hebben zij drie jaar geleden het onderzoek ‘Het geheim van sociaal werk’ gestart. Een gedegen onderzoek onder drie doelgroepen: eigen sociaal werkers, klanten en ketelpartners. 

Een meerjarig onderzoek waarbij die visie en missie van Tintengroep zowel intern als extern steeds meer duidelijk werd. Maar de vraag bleef: hoe geef je dat visueel weer? Hoogste tijd voor de vonkjes van Beeldprikkels! 

Sociaal werk ontwerp illustratie een jonge vrouw die een oudere vrouw wat verteld.
Sociaal werk ontwerp met tekst 'alleen ga je snel, samen kom je verder'.

De kracht van Rebranding
Tintengroep is een maatschappelijke, warme en sociale organisatie. Het logo van Tintengroep bestond al, maar wij mochten wel de verdere doorontwikkeling doen in onder andere de illustratiestijl. Een rebranding is geboren! Om het gevoel van Tintengroep over te brengen is er gekozen voor een persoonlijke identiteit. Iets wat dichtbij staat, waar je onderdeel van wil zijn. Met mooie rondingen en warme kleuren. Je kijkt er naar, maar het voelt alsof je er letterlijk bij in zit. Gemeenschappelijk, maatschappelijk: dát is Tintengroep.

Sociaal werk ontwerp illustratie van een tuinman met een schep staande naast een boom.

Dat vraagt om een middel!

Voor Tintengroep hebben we diverse middelen mogen ontwikkelen: korte animaties, posters en infographics. En heb je het werkboek al gezien? Daar wordt in tekst en beeld uitgelegd wat het geheim van sociaal werk is, en nog veel belangrijker: wat hun toegevoegde waarde is voor de maatschappij. Tot op de dag van vandaag creëren wij de mooiste ontwerpen wat zorgt voor impact. En wie wil dat nou niet?

Sociaal werk ontwerp met verschillende pagina's van het binnenwerk van het tintenboek
Sociaal werk ontwerp illustratie van een man en een vrouw die discussiëren aan een bureau.