Samen voor iedereen

Almere College is en staat voor openbaar onderwijs. Een ontmoetingsschool voor iedereen en met iedereen. Met zes samenwerkende scholen in Kampen en Dronten is er een passende plek voor ieder jong mens. Zes scholen met dezelfde passie, maar een eigen uitstraling. Tijd dus voor een rebranding en één gezamenlijke nieuwe kleurrijke stijl om mee te shinen!

Highlights

 • Opdrachtgever

  Almere College

 • What we did

  Strategie
  Concept
  Rebranding
  Website
  Online publicaties
  Print
  Content

 • What we loved

  Al het enthousiasme van de jongeren om samen aan deze nieuwe stijl te werken

Merkidentiteit

Vanuit die positionering en het merkverhaal hebben we de nieuwe merkidentiteit ontworpen. Met onder andere een nieuw logo, knallende kleuren, fotografische hoogstandjes en dynamisch inzetbare elementen die het Almere College laat stralen.

*Shine*

Het enthousiasme van de jongeren om samen aan deze nieuwe stijl te werken was fantastisch!

Offline & online

Naast alle offline middelen zoals het strategisch beleidsplan en de schoolgidsen gingen we ook online aan de slag. Maakten een toffe online publicaties voor groep 8 en een website om een goede eerste indruk aan de toekomstige leerlingen van het Almere College te geven.

Almere College ontwerp online publicatie pagina's.

Gadgets, gadgets en nog meer gadgets

Toen de stijl eenmaal stond mochten we aan de slag met alle gadgets. Van voorlichtingsavonden, diploma uitreikingen tot studiedagen. Voor leerlingen, ouders, leerkrachten, van nu of die van de toekomst.

Mokken in de kleuren van het Almere college met de slogan 'samen voor iedereen' erop.