We proudly present the Peacockbar

Een betoverende oase waar smaken samenkomen. De kunst van het mixen wordt verheven tot een ware ervaring. We hebben het niet alleen over de cocktails van de Peacockbar maar óók over de nieuwe identiteit. Gedurfd en niet perfect was de aanvraag, een uitdaging die we met enthousiasme omarmden.

Highlights

 • Opdrachtgever

  The Peacockbar

 • What we did

  Identiteit
  Illustreren
  Animeren
  Print

 • What we loved

  We kregen ontzettend veel veren in onze….
  Uh, we bedoelen natuurlijk: we kregen ontzettend veel leuke reacties op de nieuwe identiteit. Trots!

Scherven brengen geluk

In de zoektocht naar vernieuwing en creatieve impulsen, begaven wij ons op een inspirerend avontuur naar de kringloopwinkel. Gewapend met nieuwsgierigheid en een verlangen naar frisse ideeën, doorkruisten we de schattenjacht van afgedankte voorwerpen en onontdekte schatten. Onze missie was duidelijk: het vinden van unieke objecten en materialen die als bouwstenen zouden dienen voor een gloednieuwe identiteit.

De magie van eigenheid

Enthousiast vervolgden we onze reis van creatieve ontwikkeling, met als kroonjuweel ons eigen unieke lettertype. Geen streven naar perfectie tot in de kleinste details, maar juist een bewuste keuze voor een imperfectie die perfect past bij de unieke sfeer van de Peacockbar.

Betoverende patronen

Voor de identiteit hebben we ons ook laten inspireren door de intrigerende patronen van het interieur. De patronen dragen bij aan een karakter dat perfect aansluit bij de sfeer die de Peacockbar uitstraalt. Scroll lekker door en duik in de wereld van de Peacockbar.
Like her feathers?

‘Turn pixels into a dance’

There is more…

Naast het vormgeven van de identiteit hebben we ook een magische menukaart met een AR-cocktail én een unieke website gecreëerd. Stay tuned.