Welkom in de kleurrijke wereld van OOK

OOK Kampen, dé plek waar je welkom bent zoals je bent. Met een duidelijke visie waar je kunt leren met én voor elkaar. Dat vraagt natuurlijk om het allerbeste onderwijs en een identiteit die deze belangrijke boodschap naar buiten brengt. Tijd voor een rebranding! Aan Beeldprikkels de eer om de creativiteit er op los te laten gaan. Kijk je mee?

Highlights

 • Opdrachtgever

  Stichting OOK Kampen

 • What we did

  Identiteit
  Illustreren
  Website
  Print

 • What we loved

  Onze kameel! We zijn allemaal een beetje verliefd geworden op deze illustratie…

Visuele identiteit

Verschillende culturen, verschillende kleuren, verschillende kansen. We zeiden het al even, maar bij OOK Kampen ben je écht welkom zoals je bent. En juist dat komt terug in het logo. Met vormen die de verschillende culturen uitbeelden én samen een krachtig symbool van eenheid vormen. De kleuren zijn levendig en symboliseren de vreugde en energie die we krijgen juíst als we elkaars verschillen waarderen. En de verbinding inspireert om samen te werken aan een meer inclusieve en verbonden wereld. Als je het ons vraagt, ontzettend belangrijk!

Met het levendige palet aan kleuren, frisse fotografie en een eigen illustratie stijl hebben we de vernieuwde visuele identiteit gecreëerd.  Maar dat is nog niet alles – we ontwikkelden ook maar liefst 7 websites. Ondanks de diversiteit van de scholen vormen ze samen een prachtig geheel dat de essentie van OOK Kampen weerspiegelt.

Feest

voor de zintuigen

Iedereen mag het zien en weten: dé nieuwe identiteit van OOK. Niet alleen online, maar ook offline. Denk bijvoorbeeld aan het vrolijke stickervel of de kleurrijke ronde flyer, boordevol nuttige informatie over de school. En daar houdt het niet op. Speciaal voor nieuwe leerlingen is er per school een unieke kleurplaat gemaakt, die zij mee naar huis krijgen. Dat is pas leuk!

‘Verschil verbindt’