Team up!

Strategie, branding, design, content creatie, meet onze creatieve helden.

 • Lachende Judith zittende op de leuning van de groene bank.

  Judith

  Owner / Creative Director

  Superenthousiast, ondernemer, moeder van twee jongens en en houdt zeker van een gezellig feestje of concert, maar bovenal ontzettend creatief. Mijn missie is: delete boring! Het leven is toch veel te leuk voor saaie dingen? Dat vind ik nou ook! Ik laat je graag zien hoe wij zorgen voor die dagelijkse prikkels richting al onze klanten! Wat zeg je ervan? Let’s meet!

 • Luuk poserend met zijn armen over elkaar voor een witte muur met daarop lijsten met projecten van Beeldprikkels.

  Luuk

  Owner / Marketing & Concepting

  Een hele trotse Tukker, een even trotse vader van twee zonen, een Kelderklasse voetballer en iemand die altijd in is voor een grapje.

  Binnen Beeldprikkels verzorg ik naast de administratieve klussen ook deels het HR-beleid en zorg ik dat alle secundaire processen op rolletjes lopen. Ik fungeer als klankbord voor strategische vraagstukken van zowel interne – als externe projecten en tot slot geef ik samen met Judith vorm én sturing aan de missie, visie en strategie van Beeldprikkels.

 • Lachende Susan staande voor een witte muur met haar handen in haar zakken.

  Susan

  Strategisch projectmanager

  Spelletjesfanaat, altijd aan het zingen, musicalfan én ik zeg ook geen ’nee’ tegen een leuk feestje of borrel. Ik maak het liefst uitstapjes met mijn gezin om leuke, en vooral nieuwe dingen te ontdekken en herinneringen te maken. Bel of mail je naar Beeldprikkels? Grote kans dat je mij dan spreekt! Samen zorgen we ervoor dat jouw project een succes wordt. See you!

 • Malissa zittend op de groene bank leunend met één arm op de leuning van de bank en met haar benen over elkaar.

  Malissa

  Motion designer & Multimedia designer

  Retro, Vintage: dan denk je misschien wel aan de jaren ’60 en ’70. Dat is nou hét tijdperk waar ik mij helemaal thuis voel. De designs, de vibe. Niet alleen thuis, maar ook op het werk haal ik daar mijn inspiratie vandaan. Wist je dat ik voor de nodige dosis inspiratie graag naar musea ga? Naast illustraties tot leven brengen in toffe animaties, vind ik het ook super leuk om ontwerpen voor drukwerk te maken. Het liefst zo kleurrijk mogelijk! Iets voor jou?

 • Danilla zittende op de venster bank voor de grote ramen in het kantoor.

  Danila

  Motion designer & Multimedia designer

  Ik ben iemand die overal voor te enthousiasmeren is. Of het nu gaat om de laatste trends in mijn vakgebied óf knuffelen met alpaca’s? Let’s go! Maar, het liefst verdoe ik mijn tijd in de natuur, met een goed gevulde picknickmand, knuffelend met mijn katten & man. En ohja, ik ben altijd te vinden met eten in mijn hand… Meeten?

 • Rens met een groene muts op die zijn capuchon opdoet voor een witte muur.

  Rens

  Graphic designer

  Een échte muziekliefhebber, daarom vind je mij regelmatig al tokkelend op m’n gitaar op de bank. Ontspannend en inspirerend! Naast mijn liefde voor muziek, zit ik met weer óf geen weer samen met vrienden op het terras. Lekker dichtbij ook, want wonend in het hartje van Zwolle zijn niet alleen de kroegen, maar ook Beeldprikkels lekker dichtbij. Ideaal! Bij Beeldprikkels word ik het meest geprikkeld wanneer ik een nieuwe identiteit mag bedenken voor een merk. Da’s toch tof?

 • Jilke leunend met één arm tegen het bureau met een kop warme thee in haar andere hand.

  Jilke

  Graphic designer & Multimedia designer

  Geboren en getogen in de Achterhoek, maar ondertussen een echte Zwollenaar. Een tof festival of concert, backpackend door avontuurlijke landen en lange wandelingen in de natuur met onze hond Moby, that’s me! En op werkgebied? Illustreren, animeren, websites en gewoon toffe ontwerpen maken natuurlijk. Als ik maar kan creëren en samenwerken met leuke collega’s en organisaties. Wie wil dat nou niet? 

 • Marie-Louise aan het werk achter de tablet met een kop koffie en een notitieboekje die voor haar ligt.

  Marie-Louise

  Graphic designer

  Je komt mij hier iets minder vaak tegen dan de rest, maar wist je dat ik al vanaf het prille begin van Beeldprikkels samenwerk met Judith? Ik houd van letters, zwarte koffie en ben op ontwerpgebied een tikkeltje minimalistisch ingesteld. Less is naar mijn idee niet persé a bore. Ik werk graag aan bijzonder drukwerk en tekstrijke ontwerpen waarin inhoud en vorm elkaar versterken. Benieuwd naar mijn ontwerpen? Check het bij Beeldprikkels!

 • Andra

  Motion designer & Multimedia designer

  Creatief, blij ei, gek op vogels en house-muziek. Dat ben ik! Als creatieveling binnen Beeldprikkels pak ik uiteenlopende projecten op. Met als stip op nummer 1: identiteiten. Hoe leuk is dat, als je iets tot leven ziet komen wat jij hebt gemaakt. Dan ben ik toch wel een beetje trots, hoor! Wist je dat ik niet alleen online creatief ben, maar ook offline? Ik maak de leukste oorbellen en ringen, en heb stiekem een mini-droom om in de toekomst zelf tattoo’s te kunnen zetten. Zie ik jou binnenkort bij Beeldprikkels?

 • Elise naar voren zittend op de groene bank met haar hoofd steunend op één arm.

  Elise

  Communication multimedia designer

  Van kleins af aan hou ik al van creatief bezig zijn: tekenen, schilderen en zelfs muziek spelen. Dat creatief bezig zijn, dat lukt bij Beeldprikkels wel! Ik leer, ontdek en groei in het creëren van de mooiste ontwerpen. Thuis kijk ik het liefst alle wedstrijden van de Formule 1. Zelf ben ik ook sportief! Je vindt me daarom ook vaak in de sportschool of de turnhal. Maar, geen zorgen hoor! Eten doe ik wel, vooral chocolade: daar kan je me echt voor wakker maken!

 • Lachende Hanne zittend aan een tafel achter een plant.

  Hanne

  Communication multimedia designer

  Een lekker speciaal biertje, op de bank of in de kroeg? I’m in! Maar op kantoor ben ik een echte theeleut! Ook ben ik altijd in voor een gezellige spelletjesavond met vrienden en familie. Naast lekker thuis zijn, word ik heel blij van reizen en nieuwe plekken ontdekken en ga ik regelmatig een dag of nachtje naar een nieuwe stad, waar ik me graag laat inspireren om de tofste ontwerpen te maken binnen Beeldprikkels!

Ben jij die creatieveling die prikkelt en verrast? Heb jij voelsprieten voor de stijl en smaak van klanten? En vind je communiceren net zo interessant als ontwerpen? Prikkel ons dan met je open sollicitatie werkenbij@beeldprikkels.nl